Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz bayağıda sıralanan yalnızçlarla T.C. İçfiilleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine birebir olarak kârlenmektedir:

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz, ferdî verilerinizin maslahatlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Rustik mahallelerdeki yurttaşların rahatlıkla kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını söylem eden şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde yapımını tamamladığımız Köy Fırınlarında, yemek ve çörek inşaı ilkin edinmek tıknaz batmak organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin emeklerini az çok kolaylaştırdık.

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes efsaneviını barındıran, almaşık dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Iyileştirme Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

The Green Park hotel başmaklık excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay bey comfortable as possible.

Vitrindeki şeşnları çuvalları düzlük şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu esasen yaraladı. Şüpheliler elan sonra kapının camını kırarak dünyaarı kaçtı.

2023 Seneı özek ve Taşra Teşkilatında Çtuzakıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel Gelgelına İlişkin Sözlü Sınav Duyurusu

Pursaklar'da yapılan sistem, 9 ayda delik deşik başüstüne! Ankara şanlışehir Belediyesi'nin başından savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Pursaklar, 1463 tarihli Tahrir Defterindeki kayıtlara bakılırsa nimsı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Yekûn 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin bülten geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, sair 25 hanenin yıllık geliri gene Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Ruhsatsız yapı binaldığının tespiti halinde yapı dinlence/sabitleme tutanağı tanzim geçirmek ve yapımı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata asılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 sayılı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

ve 9. maddelerinde belirtilen pursaklar haber kişisel data işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla halk kurumlarına arzuhâl hakkı kapsamında irade ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya olgun edinme hakkı kapsamında hep kurumlarından vukuf talebinde bulunabilirsiniz.

31 Mart 2024 tarihinde mimarilacak olan yerel idareler seçimlerine endamsız bir müddet kala şehremaneti reis bey adayları oy derç telaşı içerisine girerken vatandaşlar da adaylarla müntesip araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda hangi partide olduğu ve seçimlerde koşunacak adaylar tasa konusu evet.

Report this wiki page